II KONGRES UDRUŽENJA ZA HIPERTENZIJU SRBIJE SA MEÐUNARODNIM UČEŠĆEM, Beograd

Poštovane koleginice i kolege,

 

            Sa posebnim zadovoljstvom pozivamo Vas da učestvujete u radu II Kongresa Udruženja za hipertenziju Srbije , koji se održava u Beogradu od 26.-28. febuara 2010. u hotelu M Best Western.

            Udruženje za hipertenziju Srbije , ranije Jugoslovenska liga za hipertenziju i Udruženje za hipertenziju Srbije i Crne Gore postoji od 1995.g., a dosad je održan jedan Kongres o hipertenziji. U radu ovog Kongresa značajnu pomoć daće i suorganizatori Kongresa Udruženje kardiologa Srbije i Udruženje internista Srbije. Takodje, po prvi put organizujemo i zajednički simpozijum sa Hrvatskim Društvom za Hipertenziju u nadi da će naše zajedničke akcije  nastaviti i ubuduće.

            Organizatiri tematskih predavanja biće eminentni naučnici iz Srbije i Evrope, a program se sastoji iz plenarnih predavanja, usmenih saopštenja originalnih radova i poster prezentacija, kao i po prvi put predavanja o ulozi i važnosti medicinskih sestara i tehničara.

            Nadamo se da će Kongres biti i prilika za sve učesnike da se sretnu ponovo, upoznaju nove kolege i uspostave nove kontakte za buduću saradnju.

            Očekujemo Vas na Kongresu i radujemo se vašem dolasku.

 

dr Dragan Lović                                                              Academik Prof.dr Miodrag Ostojić

Predsednik organizacionog odbora Kongresa                Predsednik naučnog odbora Kongresa

 

 
Liga za Hipertenziju / Hypertension League © 2009 • dizajn: City Marketing Centar